Hør hvad vores kunder siger
Image
Vi er igang med en gennemgribende restaurering af vores bindingsværkshus. En af de største udfordringer ved denne proces er at finde de RIGTIGE håndværkere, der rent faktisk kan og gør det de siger, når aftalen indgås. Viby bindingsværk har udskiftet alt bindingsværk i vores hus. Arbejdet er udført med stor respekt for gamle håndværkstraditioner æstetik og kvalitet. Alle aftaler og tidsplaner er overholdt. Vi er bare så glade for resultatet. Det har været en fornøjelse at møde så passionerede og ordentlige håndværkere. TAK! Bonus info.. Viby bindingsværk var de billigeste af 4 modtagne tilbud!
Martin og Anja Sohne

Strandskovvej
Image
Ulrik har arbejdet på vores hus to gange. Første gang ville vi gerne lave en masse selv, og anden gang lod vi fagfolkene om arbejdet, det var dejligt med fleksibiliteten, og den velvilje Ulrik har for at lære fra sig af sit håndværk. Ulrik og hans team er utroligt passioneret omkring deres håndværk og vi anbefaler ham gerne! Vh Bo og Camilla
Bo og Camilla

Den Gl. Mølle i Aarup
Image
Jeg henvendte mig derfor til arkitekt Søren Vadstrup fra Kunstakademiets Arkitektskole og Center for bygningsbevaring i Raadvad. Han designede udbygningens bindingsværk, og da jeg spurgte, om han kunne anbefale den bedste tømrer i Danmark til at udføre arbejdet, var han ikke i tvivl om, at det skulle være Viby bindingsværk. Entreprisen var stor, så det var vigtigt at alt forløb som planlagt. Efter at Ulrik havde istandsat bindingsværket på den eksisterende bygning, tog jeg over til hans værksted, hvor tilbygningens bindingsværks skelet blev tilhugget og opbygget. Dér fandt jeg ud af med hvilken omhu og præcision arbejdet blev udført.<br /> Derefter blev bindingsværket genopført i Høsterkøb, og arbejdet bar præg af, at Ulrik og hans medarbejdere Ragner og Thor kunne deres håndværk, syntes at opgaven var spændende, og i øvrigt - som en selvfølgelighed - afleverede til tiden. Det har været en fornøjelse at arbejde med Ulrik!
HANS HORN - LASSEN

Nybyg og restaurering i Høsterkøb
Image
Når man bor i et fredet hus i et utrolig velbevaret landsbymiljø, er det vigtigt, at det håndværksmæssige arbejde man får udført, bliver lavet med respekt for netop den byggestil samt det omgivende miljø. Det har Ulrik formået til ug. Alt er lavet efter bogen efter gamle traditioner. Og selvom det endda var Ulriks svendestykke, så er det så smukt udført, at folk fra nær og fjern stopper op og må vide hvem der har lavet det. En anden vigtig ting, når man hyrer en håndværker er, at man kan stole på vedkommende og regne med de aftaler man laver. Ulrik er mødt præcis til tiden hver eneste gang og har aldrig på nogen måde skuffet.
MORTEN & CHRISTINA PANKRATZ EBERSBACH

Viby Gammel Hopsital